Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Tip: tablet reparatie Eindhoven

Mijn tablet was kapot gegaan. Ik ben vervolgens mijn tablet laten repareren door Tipotelecom (tablet reparatie Eindhoven). Erg leuk en goed bedrijf! Het is een jong bedrijf met ervaren werknemers die het apparaat goed hebben gerepareerd. Tipotelecom is erg klantvriendelijk, want zij hebben mij uitstekend geholpen. De locatie is in Eindhoven midden in de stad. Het gebouw ziet er van de binnen en buitenkant goed uit. Herkenbaar is het bedrijf zeker, want zij hebben een opvallend logo. Maar dat logo blijft wel in je gedachte hangen, waardoor je het bedrijf snel herkent.

Wachttijd

Mijn tablet was binnen 30 minuten al klaar. Door de uitstekende service, kon ik hem al gauw weer mee naar huis nemen. Tussendoor even de stad in gegaan, wat andere dingen geregeld en toen waren de 30 minuten alweer voorbij. Verder is het betaalbaar. Het koste me slechts 100 euro. Na de reparatie had ik nog een aantal vragen over de tablet. Zij gaven mij de antwoorden op de vragen. Persoonlijk ben ik erg positief over de manier waarop zij dat deden.

Reparatiekosten

Tipotelecom heeft telefonisch contact met mij opgenomen. Ik kon vervolgens direct met tablet ophalen. Bij het ophalen kwam ik erachter dat het bedrijf een perfecte dienstverlening heeft. Ik kreeg namelijk een nieuw glasplaatje op mijn tablet, zodat het in het vervolg niet meer zal gebeuren. Kortom zij hebben mijn tablet uitstekend gerepareerd. Het is daarom ook echt een aanrader om je tablet te laten repareren door tablet reparatie Eindhoven (Tipotelecom). Bedankt voor de goede service!