Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Tip: Nagelstudio Beuningen

Het is al een tijd geleden dat ik naar een nagelsalon ben geweest. Dit komt omdat ik vaak niet tevreden ben over het resultaat wat de meesten nagelstudio’s geven. Totdat een vriendin mij vertelde over nagelstudio Beuningen, Salon Ligé.

Service

Ik ben enorm te spreken over de klantvriendelijkheid van Lilian Gelens. Als je vragen hebt over de behandelingen of kennis kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit heeft mij erg geholpen.

De behandelingen

Mijn eerste behandeling was een manicure, mijn handen zijn vaak erg droog na een week werken, hierdoor moesten ze echt even verwend worden. Ook mijn nagels werden verwend tijdens deze behandeling. Ook werd mij verteld dat door deze behandeling mijn doorbloeding veel beter wordt. Zij hebben verschillende manicure behandelingen namelijk: Mini Manicure, Manicure en Manicure Deluxe. Ik ben zelf voor de Manicure Deluxe gegaan en het was heerlijk! Mijn handen werden lekker gescrubd, mijn onderarmen en handen werden gemasseerd, natuurlijk een heerlijke crème en als laatste een fijn handmasker.

De naverzorging

Na de behandeling werden mijn nagels gelakt in een zelfgekozen kleur. Je kunt ook kiezen voor een gelpolish, hiervoor moet je 10 euro extra betalen. Bij alle behandelingen worden de producten van Cuccio Naturalè gebruikt. Ik ga zeker regelmatig een behandeling nemen bij nagelstudio Beuningen.