Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Tamaris laarsjes: voor altijd

Net voor de winter kocht ik Tamaris laarsjes met een platte zool. Ik heb er heel wat mee getrotseerd: water, sneeuw, ijs en modder. Ik was verwonderd dat ze zo makkelijk schoon te houden zijn. Een stevige borstel en een beetje schoenpoets en ze stralen terug! Hoewel de winter nu achter de rug is, draag ik ze nog af en toe, gewoon omdat ze zo makkelijk zitten. Ik moet toegeven: je ziet er niet aan dat ze al één winter gedragen zijn. Misschien heb ik deze laarsjes wel voor altijd? Dat zou pas leuk zijn!

Tamaris laarsjes

Stevig, gemakkelijk, oerdegelijk en toch elegant

Deze laarzen zitten stevig aan de voeten. Ik vind goede zolen belangrijk omdat ik nogal makkelijk uitglijd. Deze laarzen hebben stevige zolen met grove ribbels. Ze zien er stoer uit, maar hebben tegelijkertijd een elegante look. Ik durf ze zelfs onder een rok te dragen. Ze hebben een praktische ritssluiting zodat ik makkelijk in en uit kan stappen. Ik hoop dat Tamaris nog lang dergelijke modellen op de markt zal brengen, want voor mij is dit het ideale laarsje!