Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Snel en makkelijk inkoopfacturen opzetten

Sinds ik de mogelijkheid heb om via pPlease makkelijk inkoopfacturen op mijn computer te krijgen kan ik snel en makkelijk mijn facturen naar mijn klanten sturen. Door de verschillende functionaliteiten die pPlease kan aanbieden is het versturen van facturen alleen maar makkelijker geworden. Simpelweg door de juiste gegevens in het programma in te vullen wordt er een pdf formaat gemaakt van de factuur. Deze kan dan naar de klanten verzonden worden. Tevens is er de mogelijkheid om een betalingsherinnering in het systeem te bouwen wanneer een klant niet op tijd de factuur heeft betaald.  inkoopfacturen

Lekker makkelijk facturen verzenden

Sinds ik de mogelijkheid heb om mijn klanten via de computer de inkoopfacturen toe te sturen komen de betalingen ook veel sneller binnen. Dat was vroeger wel anders toen alles nog via de post ging, vaak raakten facturen kwijt.

Bij pPlease heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende pakketten. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor een  gratis versie waarbij je drie facturen per maand kan versturen. Mocht je meer facturen moeten sturen dan kan je de keuze maken uit twee andere pakketten, pPlease of pPlease Suite. Op de site van pPlease kan je deze pakketten online bestellen.