Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Smart personal training Eindhoven

Omdat ik graag wilde afvallen en sporten hierbij veel bijdraagt, heb ik een personal trainer ingehuurd bij Smart Personal Training Eindhoven. Dit omdat ik niet de beste manier wist om met sporten af te vallen. Ik had nog veel vragen over schema’s oefeningen etc. Ook vond ik een steuntje in de rug erg fijn. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer in Eindhoven.

Erg betrokken trainer

Deze trainer heb ik vervolgens gevonden. De trainer van Smart Personal Training was erg betrokken en ik kon persoonlijk ook goed met hem overweg. Hij stimuleerde mij om veel te sporten en om alles te geven tijdens de sport. Ook legde hij mij alles haarfijn uit en hoe je de juiste technieken moet toepassen. Naast de praktijk had hij voor mij ook een speciaal sportschema gemaakt wat aan mijn wensen voldeed.

Origineel en variërend schema

Na verloop van tijd hebben we het schema doorlopen en werd duidelijk wat ik ermee kon bereiken. Ik heb zeker verandering gezien in mijn gewicht. Dit kwam natuurlijk door het sporten maar ook door het juiste voedingsadvies van de trainer. Hiervoor had hij namelijk ook een schema opgesteld. Een betaalbaar en lekker schema. Het schema was zeer origineel en variërend bedacht door Smart Personal Training Eindhoven.

Training met succes

Door de lessen van mijn personal trainer ben ik ook op een positievere wijze in het leven gaan staan. De trainer gaf mij een beeld dat als je goed eet en sport ook daadwerkelijk afvalt. In de maanden dat ik een personal trainer heb ingehuurd ben ik 13 kilo afgevallen. Zonder de trainer was dit beslist een veel moeilijkere opgave geweest.