Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Reddcoin, de sociale cryptomunt

Reddcoin (RDD) is een sociale cryptomunt, geïnspireerd door Reddit. Een duimpje omhoog, like of +3 ontvangen is natuurlijk leuk, maar volgens Reddcoin kan het beter. Het idee achter deze coin is dat er eenvoudig en snel microtransacties tussen gebruikers van sociale netwerken gezonden kunnen worden.

Hiermee is het mogelijk om iemand te betalen, projecten te ondersteunen of te bedanken voor een bijdrage. Daarnaast wil Reddcoin de bekendheid en bewustwording van cryptocurrency in het algemeen vergroten.

Reddcoin is ontstaan in 2014 en heeft sindsdien een vrij lage market cap gehad, 0.5 tot 1 miljoen Euro dollar. Sinds mei 2017 zit er wat meer beweging in de koers, maar sinds 2018 is de koers echt flink gestegen. Begin 2018 bedraagt de market cap ca. 500 miljoen tot 1 miljard euro. 

Eigen veilige digitale Reddcoin wallet

Bitvavo heeft de beschikking tot een eigen veilige digitale valuta wallet. Bitvavo is een nieuw, maar veelbelovend bedrijf. Op het moment werkt het zeer vlot en zijn onze transacties snel en betrouwbaar uitgevoerd. Ons verificatieproces was binnen enkele tellen afgerond.

Je kan er tot 2500 euro kopen zonder verificatie. De website oogt simpel, maar is wel heel duidelijk. In het koop en verkoop-scherm zijn nog verbeteringen mogelijk. Op het begin is het nog wat onduidelijk, maar eigenlijk is dit ook best simpel.

Gratis Reddcoin wallet aanmaken kan hier