Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Opzoek naar een simpel boekhoudprogramma!

Waar kan ik een simpel boekhoudprogramma verkrijgen? Maandelijks mijn administratie moeten verwerken zit ik absoluut niet op te wachten. Hier wil ik maar al te graag een andere oplossing voor zien te vinden. Op zich is het verwerken van de administratie geen probleem. Echter heb ik hier te weinig tijd voor om het op een juiste manier in te boeken. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken.

logo

Direct gevonden

Doordat ik online was gaan zoeken, kwam ik al vrij snel terecht op de website van offective.nl. Hier is het mogelijk om middels een online systeem de boekhouding een stuk eenvoudiger te verwerken. Dit systeem kun je trouwens de eerste maand ook nog eens gratis proberen. Zo weet je precies hoe dat het werk en of dat het efficiënt genoeg is voor je om te gebruiken. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om het te proberen. Nadat mijn maand voorbij was heb ik netjes bericht ontvangen van dit bedrijf. Op dat moment kon ik ervoor kiezen om ermee door te gaan of niet. Aangezien ik het zo ideaal in gebruik vind, heb ik er dan ook voor gekozen om ermee door te gaan.