Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Op zoek naar kostenbesparing IT

Natuurlijk is iedereen op zoek naar de kostenbesparing IT en ik ken ook niet echt bedrijven die hier niet mee bezig zijn. Onlangs ben ik bij een bedrijf geweest voor een advies. Ik was verbaasd over de mogelijkheden en de expertise van het bedrijf. Echt, ik was onder de indruk. Zo blijkt kostenbesparing IT dus vrij simpel te zijn door meerdere software implementaties die het halve werk voor je doen. We kunnen ontzettend veel geld besparen als we hier op overstappen.

itvalidation

Ik moet het volgende week nog even met mijn team bespreken maar ik weet zeker dat iedereen het hier mee eens is. Door een verschrikkelijke klus van een wanbetaler zijn we veel geld kwijt wat we nu allemaal moeten zien terug te krijgen. Dit kan jaren gaan duren. We kijken dus over naar opties om dit zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Je kan dus echt pech hebben, dat hebben we afgelopen tijd wel gemerkt. Maar dit is vanaf nu trouwens weer iets waar we niet meer naar terug willen kijken, het is gebeurd en als we er maar over blijven zeuren dan wordt de sfeer er ook niet beter op.