Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Op zoek naar een trouwkostuum in Rotterdam

Samen met een goede vriend ben ik op zoek gegaan naar een fraai trouwkostuum in Rotterdam. Ja, ik ga eindelijk het huwelijksbootje in en daar ben ik best wel trots op. Omdat het vaak een ding is wat je maar één keer in je leven doet, wil ik die dag er bijzonder mooi uit zien. Daarom had ik een afspraak gemaakt bij de kleermaker KostuumOpMaat. Hier is het mogelijk om een pak op maat te laten maken.Jij als klant mag hier alles bepalen, van de kleur stof, tot de garen en de knopen aan toe. Zij doen er alles aan om jouw kostuum tot een super model te maken.  trouwkostuum Rotterdam

Een geweldig mooi trouwkostuum in Rotterdam laten maken

Omdat wij eindelijk een datum hebben geprikt om elkaar het ja-woord te geven, ben ik op zoek gegaan naar een zaak waar je de mooiste pakken kan laten maken. Zoals ik al eerder heb gezegd wil ik deze dag bijzonder mooi voor de dag komen en daarom wil ik ook een bijzondere outfit hebben. Daarom ben ik naar de winkel van KostuumOpMaat gegaan. Hier weten zij als geen ander hoe zij de mooiste modellen kunnen maken, Hier hebben zij alle kennis en materialen in huis om een bijzonder mooi trouwkostuum in Rotterdam te maken.