Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Zie leren jas heren

Een goede vriend van mij heeft een prachtige jas en ik wilde graag weten waar hij hem had gekocht. Zo gaf hij aan dat hij de leren jas heren had gekocht op leren jassen heren.nl. Ze hebben 2 website. Een waar ze leren jassen voor vrouwen verkopen en op de andere verkopen ze jassen voor mannen. Beide websites zijn erg goed. Zo is alles gemakkelijk te vinden en heeft elke jas een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je voor je hebt. 

Bij het kiezen van een jas kan goed kijken welke maat je hebt, zodat ze retoursverzendingen voorkomen. Daarnaast hebben ze in de webshop een goede bestelmodule geïntegreerd, om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Een uitstekende servicelerenjas

Binnen 2 dagen kreeg ik mijn leren jas heren al binnen! De jas beschikt over goede kwaliteiten en zit geweldig. Van veel mensen heb ik positieve reacties gekregen over mijn jas. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens het assortiment te bekijken. Ze zijn erg voordelig en als je de prijzen vergelijkt met soortgelijke aanbieders al helemaal.

Je kan ze te allen tijde telefonisch bereiken en mailen.