Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Op zoek naar diepvriesgroenten

Mijn werkgever wilt graag overstappen naar diepvriesgroenten. Hiermee bespaart hij uiteindelijk een hoop omdat hij het niet weg hoef te gooien. Op zich vind ik dit een prima idee aangezien de groentes niet bederven kan . Uiteraard is het wel zo dat je dit niet al te lang in de vriezer kan laten liggen. Dit gaat dan ten koste van de smaak en kwaliteit. Iets wat onwijs belangrijk is om te kunnen serveren in de horeca toch?

over-ons

Meegeholpen met zoeken

Zelf had ik aangeboden om mee te helpen met zoeken. Mijn werkgever wilde dit nu eenmaal zo snel mogelijk gerealiseerd hebben. Hierdoor heb ik mijn laptop erbij gepakt en ben ik gaan zoeken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van phfrostdujardin.nl. Ruime keuze welke dit bedrijf heeft en tevens de aantrekkelijke lage prijzen zijn zeer interessant. Zodoende heb ik dit aan mijn werkgever laten zien waardoor hij direct telefonisch contact heeft gezocht. De complimenten heb ik ontvangen en direct werd gevraagd of dat ik tijdens het gesprek erbij wilde zijn. Er bestaat niks leukers dan samen met jouw eigen werkgever te streven naar perfectie en kwaliteit toch?