Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Gezellig restaurant Den Bosch

restaurant Den Bosch

Op zoek naar een leuk restaurant Den Bosch, kom dan een bezoek brengen aan de 7evendenhemel. Hier kan je heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Zowel voor de lunch, maar ook het diner is er genoeg op de menukaart te vinden. Vis, vlees of vegetarisch, aan iedereen is gedacht. De koks maken van elk gerecht echt een feestmaal, of beter gezegd een hemels gerecht.

Wil jij alvast een voorproefje hebben, neem dan een kijkje op de menukaart, deze is hier online te vinden. Omdat het asperge seizoen weer is begonnen kan je hier ook een speciale menukaart van vinden.

7evendenhemel, goed restaurant in Den Bosch

In het centrum van deze stad is deze eetgelegenheid te vinden. Helemaal een geweldige locatie wanneer je na een dag shoppen of werken trek hebt gekregen. Het enorme assortiment wat je op de menukaart kan vinden is met de uiterste zorg gemaakt. De koks doen er alles aan om echt een hemels gerecht op tafel te kunnen zetten.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over dit bedrijf, schrijf je dan in op de nieuwsbrief, of lees de magazines, online, op deze website.