Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Online hip geboortekaartje kopen

geboortekaartjes

Webshop gevonden

Toen ik zwanger raakte van mijn eerste kindje, wist ik dat ik veel zou moeten gaan regelen. Gelukkig heb ik altijd veel mensen om mij heen gehad die mij bleven helpen. Echter het uitzoeken van geboortekaartjes, dat wilde ik graag zelf doen. Online ging ik op zoek naar een hip geboortekaartje. Ik vond een leuk hip geboortekaartje in de webshop van Kiss geboortekaartjes. Daar hebben zij veel verschillende ontwerpen en die kan je dan zelf aanvullen met de informatie die er natuurlijk op moet komen te staan. Wat ik ook erg leuk vond was dat zij ook veel geboorte kaartjes hebben voor tweelingen. Op die kaartjes kun je bijvoorbeeld twee foto’s laten drukken in plaats van maar 1.

Zelf wilde ik geen foto op het kaartje laten drukken, maar gewoon een leuke afbeelding met een mooie tekst. Uiteindelijk is mij dat gelukt en heb ik na de geboorte de rest van de informatie aangevuld natuurlijk. Zoals de naam, lengte en het gewicht van de kleine. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en snelheid van Kiss geboortekaartjes! In no time had ik de kaartjes in huis en was iedereen op de hoogte van mijn kindje!