Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Het beste voor de toekomstige baby

Controleer de ingrediëntenlijst voor claims van ‘biologisch’ of ‘natuurlijk’ die niet alleen maar marketing gimmicks zijn. Vergeet niet dat sommige buitenlandse biologische producten een strenge goedkeuringsprocedure hebben doorlopen in hun eigen land, dus doe altijd je huiswerk. Certificeringslabels zijn een uitstekende manier om te zien of een product voor babyverzorging aan strenge tests is onderworpen. Onderzoek de geschiedenis van het bedrijf en als ze niet gemakkelijk reclame maken voor hun ingrediënten, neem dan rechtstreeks contact met hen op voor uitleg. Bedrijven die biologische/natuurlijke normen volgen, vertellen je er graag over, terwijl bedrijven die dat niet doen, je negeren of vage opmerkingen maken over natuurlijke stoffen. Blijf waar mogelijk bij biologische of natuurlijke producten. Biologische huidverzorgingsproducten bevatten materialen die zijn gekweekt zonder het gebruik van synthetische meststoffen of pesticiden, het beste voor je toekomstige baby. Synthetische meststoffen en pesticiden zijn in verband gebracht met de ontwikkeling van sommige maligniteiten en auto-immuunziekten bij mensen. Veel hormoonverstorende chemicaliën zullen afwezig zijn in biologische en natuurlijke producten.

Eten voor de toekomstige baby

Je kunt alle pesticiden en hormonen in de meeste niet-biologische babyvoeding producten vermijden door biologisch voedsel te kopen. Je moet biologische babyartikelen kiezen wanneer je peuter vast voedsel begint te eten om zijn gezondheid en welzijn op de lange termijn te garanderen. Voedingsadditieven, evenals kleurstoffen en vaak conserveringsmiddelen die in de huidige voedingssector worden gebruikt, zijn volgens onderzoeksresultaten eigenlijk gevaarlijk. Je kunt overwegen wat meer uit te geven aan biologisch voedsel als je wilt dat je baby geen last heeft van deze gevaarlijke gevolgen. Dit komt de gezondheid en het welzijn van je toekomstige baby ten goede en vermijd tegelijkertijd de negatieve effecten van gefabriceerd voedsel.

Waarom specifieke verzorgingsproducten voor baby’s gebruiken?

De huid van je toekomstige baby’s en ook die van je toekomstige kinderen heeft unieke eigenschappen die deze kwetsbaarder en gevoeliger maken. Hierdoor heeft hij alleen specifieke aandacht en zorg nodig om gezond te blijven en zich aan te passen aan zijn omgeving. Het is ook van cruciaal belang om onderscheid te maken tussen de eisen van een baby tot drie maanden en een baby tot drie jaar en vaak een kind tussen de drie en tien jaar. De huid van je baby is extreem gevoelig in vergelijking met die van een volwassene. Het verdraagt ​​niet dezelfde giftige chemicaliën als de volwassen huid. Het zal zijn of haar huid beschermen en op de lange termijn de gezondheid en glans vergroten. Wat je ook op de huid van je baby aanbrengt, wordt vrijwel onmiddellijk in de bloedbaan opgenomen. Als gevolg hiervan moet je voorkomen dat je iets gevaarlijks op de huid van je peuter aanbrengt. Kies altijd voor biologische babyspullen in het belang van de toekomst van je kind.

Kleding en beddengoed

Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven aan biologische producten voor de kleding en het beddengoed van je toekomstige peuter. Je kunt zelfs kiezen voor materialen die volledig van katoen zijn gemaakt. Deze zijn perfect voor de gevoelige huid en het lichaam van je geliefde. Kleding die is samengesteld uit polyester en donkere tinten moet worden vermeden. Katoen is het meest geschikte materiaal voor je kind. Het beschermt de huid van je baby en houdt hem of haar langer comfortabel. Dit zijn cruciale factoren om te overwegen bij het kopen van biologische babyartikelen voor je kind. Er zijn tal van biologische producten beschikbaar.