Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nieuwe europallets kopen!

Wij moeten nieuwe europallets kopen. Dit nadat vandalen het nodig vonden om die van ons kapot te maken! Hier baal ik zo van aangezien ik zo het werk niet kan uitvoeren. Dit betekent dat ik ook geen inkomen op het moment heb. Iets wat iedereen nodig heeft om zijn en haar brood van te halen toch? Enfin, de planken welke wij nog konden gebruiken hebben wij uit het “hoopje rotzooi” gehaald en de rest laten afvoeren.

europallets kopen

Online gezocht

In de tussentijd is mijn vrouw tussen het puin gaan zoeken naar meer hele planken en ben ik op het internet gaan zoeken naar nieuwe pallets. Hierdoor ben ik op de website van pallethandeldenbosch.nl terecht gekomen. Zo heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Het gehele verhaal uitgelegd en tevens ook een bericht of dat zij spoedig kunnen leveren. De medewerker aan de andere kant van de lijn schrok enorm van mijn verhaal. Hij ging alles op alles zetten om het zo spoedig mogelijk te bezorgen bij mij. En of dat zij snel kunnen bezorgen! Ik had mijn bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis.