Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nagelstudio Beuningen (Salon ligé)

Afgelopen week ben ik voor het eerst bij Salon ligé geweest voor mijn nagels. Op het internet had ik gezocht onder ‘’nagelstudio Beuningen’’. Salon ligé stond direct bovenaan. Persoonlijk kreeg ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij hebben een keurige website en een uitgebreide dienstverlening. Daarnaast heeft salon ligé scherpe prijzen en werken zij met professionele producten.

nagelstudio beuningen

Echt een aanrader!

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt met nagelstudio Beuningen (Salon ligé). Telefonisch werd ik erg netjes te woord gestaan en er werd echt met je mee gedacht om een gewenst tijdstik te prikken. Tijdens mijn behandeling kon ik merken dat ze dit al veel vaker heeft gedaan! Er werd erg secuur gewerkt en Lilian staat in voor een grapje. Het is dus echt een aanrader om hier je nagels te doen. Salon ligé beschikt over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe rijzen en werken met goede producten.

Op de website vind je veel informatie over de dienstverlening. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Salon ligé staat je graag te woord!