Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Ik gebruik alleen maar natuurlijke verzorgingsproducten

Sinds ik in de gaten heb dat mijn huid alleen maar goed reageert op natuurlijke verzorgingsproducten wil ik geen ander product meer gebruiken. De vraag is natuurlijk waar koop je deze producten. Nou daar kan ik je snel antwoord op geven, kijk daarvoor maar eens op de website van RAU Cosmetics. Op deze site zie je in één oogopslag de verschillende producten die je hier online kan bestellen. Deze producten zijn: 

  • Maskers
  • Zonbescherming
  • BB Cream
  • Douchegel
  • Body lotions
  • Gezichtsreiniging
  • Lip- en oogverzorging

natuurlijke verzorgingsproducten

Ook leuk om cadeau te geven

Zoals je in de bovenstaande tekst kan lezen zijn er genoeg natuurlijke verzorgingsproducten hier te verkrijgen. Natuurlijk zijn het super geweldige producten die elk op hun eigen manier jouw lichaam verzorgen. Ik merkte het verschil al meteen toen ik een masker voor mijn gezicht had gekocht. Mijn huid voelde als een baby huidje aan. Meestal kreeg ik na het gebruik van een masker rode vlekken in mijn gezicht, bij het gebruik van dit masker had ik daar geen last van. 

Mijn moeder was vorige week jaren en het is altijd moeilijk om voor haar een passend cadeau te kopen. Terwijl ik aan het shoppen was op de site van RAU Cosmetics kwam ik leuke producten tegen in leuke cadeauverpakking precies een mooie cadeau voor mijn moeder.