Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Mijn oma heeft nu een draadloze koptelefoon voor tv

koptelefoon

Oma is gelukkig

Al een tijdje klaagt mijn oma over het geluid van haar tv. Je kunt je vast voorstellen dat deze oude dame vaak voor de tv zit, nu zij niet veel meer te doen heeft. Twee maanden geleden ging haar oude tv kapot, dus kochten wij een nieuwe voor haar. Het geluid van die nieuwe tv valt erg tegen, en mijn oma is al slechthorend! Toen bedacht ik mij dat zij een draadloze koptelefoon voor tv nodig had. Hiermee kon zij de televisie een stuk beter horen, en kon zij zonder afstandsbediening het volume regelen. Mijn oma is ontzettend gelukkig met de draadloze koptelefoon voor tv. En als mijn oma gelukkig is, dan ben ik dat ook.

Opletten

Het heeft ons in elk geval wel een lesje geleerd. Nu weten wij dat wij bij het kopen van een tv toch eerst het geluid moeten testen. En voordat je een tv uit de aanbieding koopt, zorg dan ook dat je zeker weet dat daar nog garantie op zit. Of dat je hem terug kunt brengen als de kwaliteit toch tegen valt. Dit bespaart je een hoop kosten! Mijn oma kan in ieder geval weer een paar jaar vooruit. Ik ben benieuwd hoe lang zij hier blij mee zal zijn.