Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Leuke bedrijfsuitjes in Amsterdam

Wil jij een keer heel iets anders, dan moet je eens één van de bedrijfsuitjes Amsterdam gaan boeken. De medewerkers van jouw bedrijf zullen deze dag bijzonder naar de zin hebben. Kan haast ook niet anders, want hier bij VVC Adventure heb je de keuze uit meer dan 100 activiteiten. Een ander voordeel is dat je hiervoor gewoon op het eigen terrein kan blijven. Zo kan je gebruik maken van een eigen circuit, maar ook een hindernisbaan of een slipcursus behoren tot de mogelijkheden. Echter is het ook mogelijk om aan Indoor activiteiten deel te nemen.  bedrijfsuitjes Amsterdam

Wat een bijzonder sportieve dag

Deze keer hebben onze managers een keuze gemaakt uit de vele bedrijfsuitjes in Amsterdam.  Deze keer gaan wij met een boot door de grachten varen en als afsluiting komt er echt een echte feestavond.

Voor onze echte sportievelingen was er gelegenheid om deel te nemen aan de hindernisbaan. Hier staan 9 verschillende attracties waar je aan deel kan nemen. Maar ook waren voor de echte die hards de activiteiten zoals rijden in een tank of een 4×4 wagen mogelijk.

Het was een bijzonder leuke en gezellige dag, zeker eentje die wij wel vaker willen beleven, maar daarvoor moeten wij helaas nog een jaar wachten.