Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Last van uw hielspoor? Klik hier!

Al een lange tijd begin ik pijn te ondervinden aan mijn hak. Zelf kan ik niet goed beschrijven hoe het voelt. Wel weet ik dat er iets gedaan moet worden aan mijn houding. Op het werk sta ik namelijk elke dag en krijg ik volgens mij hierdoor last van mijn hielspoor. Dit ik heb ik namelijk gelezen op Footlogics. Hier moet dan ook dringend iets aan gedaan worden.

Internet

Op het internet zocht ik meer over de hielspoor. Mijn baas vertelde mij dat het de hak kon zijn en dat ik op het desbetreffende zoekwoord moest zoeken. Er kwamen veel websites naar voren, waaronder Footlogics. Dit probleem kon al gauw verholpen worden door de producten die zij op de website aanboden en de tips die zij mij gaven. Hier heb ik dan ook zeker veel aan gehad.

Contact

Toch had ik nog enkele vragen die niet werden beantwoord op de website. Daarom besloot ik contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan. Opgegeven moment waren al mijn vragen al beantwoord, geweldig!