Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Alles over Tork producten

Wanneer je naar hygiene producten gaat kijken, dan kom je al snel bij producten van het merk Tork uit. Je hebt dan ook vast wel eens van deze producten gehoord, maar weet eigenlijk nog vrij weinig over het bedrijf. In dit artikel zullen we je alle informatie geven over Tork producten.

Wat is Tork?

Om te beginnen is het handig om te kijken wat Tork nou precies is, aangezien je over de hele wereld Tork producten kunt vinden. Vooral in Europa zijn de Tork producten erg populair, maar in totaal worden de producten al in meer dan 80 landen verkocht. Tork producten staan vooral bekend om de duurzaamheid en kwaliteit van de producten. Ze worden gezien als de wereldleider op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn ze volledig bezig met circulariteit om te kijken op welke manieren ze grondstoffen efficienter kunnen gebruiken. Ook doen ze er alles aan om voortdurend duurzamere verpakkingen te ontwikkelen. Het is dus een merk dat daadwerkelijk zijn best doet om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu.

Het assortiment van Tork

Tork heeft een groot assortiment aan producten. De meeste producten van Tork zijn hygiëne producten. Eigenlijk bieden ze wel alles aan, van servetten tot handoeken en van tableware tot luchtverfrissers. Tork is vooral bekend om zijn producten voor bedrijven. Zo vind je de producten van Tork vaak terug in toiletten of kantines van grote bedrijven. Wanneer je een kijkje neemt wat voor zeep er bij jouw bedrijf in de toiletten hangt, dan is de kans groot dat dit ook van Tork is.

Vooral sinds de coronatijden zijn mensen steeds meer op hun hygiene gaan letten. Op veel plekken hangen handdesinfectie producten die vaak worden gebruikt. Tork heeft voor jou de meest duurzame hygiene producten en is dus een goede optie voor jou. Neem een kijkje bij Disposable discounter om meer informatie te krijgen over deze producten.