Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Je zonnebrillen laten bedrukken

Weleens nagedacht aan zonnebrillen laten bedrukken? Met je eigen logo? Ik wist eigenlijk niet eens dat dit kon. Geheel per toeval kwam ik op een website terecht waar je dit kan laten doen. Ik was meteen enthousiast, het ziet er erg mooi uit. Omdat we veel buiten werken is het ideaal iedereen een zonnebril cadeau te geven met ons logo. Daarnaast geeft het ook meer exposure, wat nooit verkeerd is. Maar ik vind het vooral leuk om af en toe wat weg te geven. Zonnebrillen laten bedrukken moet natuurlijk wel goed gebeuren, de brillen moeten van goede kwaliteit zijn en het logo moet ook op een mooie plek komen.

promotiemateriaal

Daarom belde ik het bedrijf meteen om om hulp te vragen. Zelf ben ik niet echt goed in bestanden overdragen, zoveel mogelijkheden, geen idee wanneer je de beste kwaliteit krijgt. Ze hebben mij heel goed geholpen en zelfs nog een aanbieding kunnen geven die ik niet had gezien. Perfecte service dus. Ik heb ze nog niet binnen maar ik zit met spanning te wachten. Ik wil ze graag aan mijn collega’s geven, ik weet namelijk zeker dat ze dit hartstikke leuk en mooi gaan vinden.