Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Ik ga een eigen bedrijf starten

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt, ik ga een eigen bedrijf starten. Een bedrijf in kinderkleding. Iets waar ik eigenlijk al een beetje mee was begonnen, maar nog niet echt gevonden was door nieuwe klanten, daarom heb ik besloten om de hulp van Hetisonswerk.nl in te schakelen. Omdat ik zelf niet echt goede reclame had gemaakt, en eigenlijk ook niet precies wist om dit aan te pakken, leek me het beter om dit door een bedrijf te laten doen welke meer ervaring wat betreft reclame maken heeft. Ook scheelt het mij heel veel extra werk, welke ik beter in mijn winkel kan steken. Inmiddels zijn we een half jaar verder en mijn bedrijf loopt werkelijk als een trein, nooit geweten dat een beetje goede reclame zoveel klanten naar mijn bedrijf kan brengen. Zo heb ik nu een zeer goedlopend bedrijf, daar had ik voorheen alleen maar van durven dromen. Door de hulp van Hetisonswerk.nl weet ik nu waarop ik moet letten, ook de kleinste details kunnen al een groot impact zijn. Kan wel zeggen dat ze me heel veel werk uit handen hebben genomen, maar ik ben blij dat ik dit bedrijf in handen heb genomen, anders was mijn bedrijf nu nog niet zo bekend. 5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit