Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Het is fijn bij boekhoudkantoor Eindhoven

Sinds drie maanden laat ik nu de administratie doen bij het boekhoudkantoor Eindhoven. Daar ben ik blij mee. Het is een hele verademing om dit uit te kunnen besteden. Ik had het zelf zo druk, dat ik niks meer kon. Ik was een beetje overspannen. Wat natuurlijk verschrikkelijk was, want er was niks wat ik er aan kon doen, en je moest doorgaan. Een collega kwam toen met het boekhoudkantoor en dat dit mij al veel tijd kon schelen. En dit is inderdaad zo, ik heb nu zeker per week 12 uur over om aan mijn zaak te besteden. Dat is echt een opluchting. Ook heb ik besloten om in het weekend niet meer te werken, dit is ten eerste niet nodig, ten tweede wil ik dat ik zelf gelukkig ben en rust kan ervaren, anders kunnen mij werknemers ook niet.

logocastelijnsswaans

Boekhouding..

Ik geloof dat je zelf goed opgeruimd moet zijn wil je andere kunnen helpen EN wil je je bedrijf tot een succes kunnen maken. Ik leer steeds meer over mijzelf, dat klinkt misschien een beetje onnodig, maar zelf geloof ik dat persoonlijke groei net zo hard mee werkt aan een succesvol bedrijf dan de structuur en het product.