Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Hebben jullie deze geboortekaartjes jongens al gezien?

geboortekaartje

Wat een klus!

Mooie geboortekaartjes jongens vinden was nog een hele taak. Zelf kreeg ik geen baby natuurlijk, maar mijn zus wel. Omdat zij een moeilijke zwangerschap heeft gehad, wilde zij dit soort kleine dingen graag uitbesteden. Daarom werd ik aangewezen om leuke geboortekaartjes voor jongens te vinden. Daarvan maakte ik een selectie en die liet ik dan aan haar zien om te kiezen. In eerste instantie had ik veel moeite echt leuke geboortekaartjes voor jongens te vinden. Voor meisjes zag ik wel leuke kaartjes! Ineens bedacht ik mij online te zoeken op jongens kaartjes en zo vond ik de webshop van Kiss geboortekaartjes. Ideaal, want zij hebben echt alles! Niet alleen hippe geboortekaartjes voor meisjes, maar ook leuke dingen voor jongens en tweelingen bijvoorbeeld. Ik kon kiezen uit veel stijlen, van modern tot klassiek. Ook waren er veel opties toe te voegen, kleuren, foto’s, afbeeldingen. Erg leuk allemaal, maar nu was het juist lastig geworden een selectie voor mijn zus te maken!

Uiteindelijk is het natuurlijk wel gelukt en heb ik mijn zus erg blij kunnen maken. Zij koos een lichtblauw kaartje met een leuke afbeelding daarop. Toen de baby eenmaal was geboren konden wij de informatie doorgeven en de kaartjes bestellen. Dat was snel geregeld!