Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Groene landschapsinrichting openbare ruimte

landschapsinrichting openbare ruimte

Voor landschapsinrichting openbare ruimte ben je op de juiste plek bij Idverde. Met kennis, expertise en vakmanschap kunnen zij adviseren over de landschapsinrichting openbare ruimte. Het expertisegebied van deze partij is groen. Met hun advies zorg je voor een optimaal benut of optimale inzet van groen in jouw omgeving. Zo kun je profijt halen uit een groene landschapsinrichting openbare ruimte voor iedereen die zich daar kan bevinden. Bij Idverde gaat landschapsarchitectuur over kennis van gebieden, creativiteit en innovatieve oplossingen. Hierbij worden gebruikers en belanghebbenden in acht genomen. 

landschapsinrichting openbare ruimte

De juiste balans tussen menselijk gebruik en natuurlijke processen

Voor landschapsinrichting openbare ruimte is de balans tussen mens en natuur van belang. Daarom wordt er gekeken naar de geschiedenis van de bodem van het gebied om de natuurlijke processen te begrijpen. Ook wordt er rekening gehouden met het menselijk gebruik van het gebied en huidige patronen. Met deze informatie en een samenwerking met ecologen kunnen zo plannen voor natuurontwikkeling worden gemaakt. Zo wordt gezorgd voor een landschapsinrichting openbare ruimte waarin de natuur een organische rol kan spelen. 

De plaats van de plant en boom

Bij het planten van bomen of ander groen is de plaats in de landschapsinrichting openbare ruimte ook belangrijk. Omdat dit bedrijf ervaring en expertise heeft op het gebied van groen, weten zij welke bomen en planten waar te plaatsen en welk resultaat dit levert. Hierbij wordt rekening gehouden met kleuren en structuren in verschillende seizoenen. Zodoende wordt de kwaliteit van stad en landschap verhoogd en de gemoedstoestand van bezoekers bevorderd. Ook uitdagende en innovatieve ideeën zullen zij niet uit de weg gaan als het gaat om landschapsinrichting openbare ruimte.