Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Gietvloer in het hele huis

Ben je bezig met verbouwingen en vraag je je af welke vloer je in je huis moet laten leggen? Denk dan zeker eens aan een gietvloer. Gietvloeren hebben namelijk heel wat voordelen. Het is dus zeker de moeite om ze te ontdekken!

Makkelijk in onderhoud 

Dit is een van de grootste voordelen van gietvloeren. Door gietvloeren in je huis te laten plaatsen bespaar je heel wat tijd en moeite. Deze vloeren zijn naadloos en dus makkelijk om te kuisen, want er kan geen vuil tussen de voegen belanden. 

De plaatsing 

Gietvloeren zijn vaak maar enkele millimeters dik, als je je vloer wilt vernieuwen dan kan je dus deze giervloer bovenop je bestaande vloer laten plaatsen. Je zal ook niet veel kosten hebben om deze vloer te laten plaatsen omdat gietvloeren zelfnivellerend zijn. Zelfnivellerend wil eigenlijk zeggen dat de vloer achteraf niet geëgaliseerd moet worden en er dus geen extra werk nodig is.

De vele toepassingsmogelijkheden 

Gietvloeren hebben veel toepassingsmogelijkheden. Gietvloeren passen eigenlijk zowat in elk interieur, maar ze komen het best tot hun recht in een industriële interieur. Gietvloeren passen daarnaast eigenlijk ook mooi in een modern interieur, maar ook voor andere interieurs kan je gietvloeren gebruiken als je de juiste soort kiest die het beste bij jou type interieur past. Het zou zonde zijn als je een nieuwe leren hoekbank hebt gekocht die niet bij de vloer past. Gietvloeren zijn eigenlijk in verschillende soorten beschikbaar en daardoor kunnen ze ook in eender welke ruimte van je woning geplaatst worden, zelfs in de badkamer en soms ook buiten. 

Stevigheid en duurzaamheid 

Een ander voordeel van gietvloeren is de duurzaamheid. Gietvloeren zijn over het algemeen redelijk stevig en gaan daarom lang mee. Kies voor gietvloeren van Hollandse bodem voor de beste kwaliteit.

Voordelig 

De prijs is natuurlijk sterk afhankelijk van het soort gietvloer dat je kiest, maar meestal is deze voordelig. Bovendien betaal je minder plaatsingskosten omdat een gietvloer snel geplaatst kan worden. 

End Of Article