Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een ziekteverzuim management nodig? Kijk hier!

Al een tijdje zit ik erover na te denken om een ziekteverzuim management in te schakelen. De laatste tijd zijn er namelijk veel medewerkers ziek. Dit wilt natuurlijk niemand. Daarom heb ik besloten om te zoeken naar een ziekteverzuim management op het internet.

Internet

Op het internet ben ik veel bedrijven tegengekomen die allemaal redelijk ervaren zijn en mij op weg kunnen helpen. Toch is er maar een bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb gekregen, namelijk SBS. Dit bedrijf is veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen. Zij helpen al jarenlang bedrijven met het ziekteverzuim van de medewerkers op de werkvloer. Daarnaast hebben zij succesvolle resultaten geboekt.

Resultaten02A14S3P

Een goede vriend van mij heeft hetzelfde bedrijf benaderd voor hetzelfde probleem. Dit bedrijf heeft hem hier erg goed in begeleidt, en er zijn uiteindelijk zeer positieve resultaten uitgekomen. Hij vertelde mij dat hij niet wist wat hij moest doen zonder SBS. Dit maakt natuurlijk een goede indruk bij mij en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van SBS. Het gesprek verliep goed en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Voordat ik het wist hebben wij al een afspraak ingepland voor de volgende week, geweldig!