Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een zachte en prachtige newborn fotoshoot Utrecht

Van mijn moeder hebben we een newborn fotoshoot Utrecht gekregen. Ik wilde dit al een tijdje en mijn moeder wist dit. Ik struinde het internet af maar kon maar geen keuze maken. Ik hou niet zo van die tierelantijntjes, ik wil gewoon zorgvuldige en waardevolle foto’s, die niet perse een kenmerk van deze tijd weergeven, maar in die zin tijdloos zijn. Niet alleen voor ons is dit een mooie herinnering, maar voor ons kind misschien nog wel meer. Mijn moeder heeft uiteindelijk het heft in eigen handen genomen en een newborn fotoshoot Utrecht gekozen, zonder dit met mij te overleggen.

fotografie

Eerst schrok ik hier een beetje van, ik geef niet graag dingen uit handen, maar uiteindelijk ben ik er echt blij mee. Het was ook wel een les hoe goed ik mijn moeder altijd kan vertrouwen, ze weet heel goed wat ik wil en wat ik nodig heb, zonder dat ik daar woorden aan hoef te geven. Ze heeft een hele fijne fotograaf uitgezocht die erg zachte en mooie foto’s maakt, precies hoe ik het voor mij zag. Zo mooi! We hebben een print laten inlijsten en aan mijn  moeder gegeven, als cadeautje terug.