Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een linkedin specialist inschakelen voor meer leads

linkedin specialist

Op zoek naar een specialist die LinkedIn op effectieve wijze kan inzetten voor je sales- en marketingactiviteiten? Een ;linkedin specialist is op zichzelf niet moeilijk te vinden maar het is wel goed om te realiseren dat niet elke expert echt alles in huis heeft om van jouw bedrijf een succes te maken op social media.

linkedin specialist

Wanneer zet je linkedin in?

LinkedIn is een social media platform dat vaak ingezet wordt voor marketing en sales voor bedrijven die actief zijn in het b2b segment. Uit onderzoek van HubSpot kwam naar voren dat maar liefst 80% van alle b2b leads via social media platformen via LinkedIn afkomstig is. Kortom: dit platform mag je dus echt niet voor lief nemen als je met name verkoopt aan andere ondernemers. 

Waarom het moeilijk is zonder hulp

Goed, een profiel opzetten en af en toe iets posten dat kan jij wel. Maar dat betekent nog niet dat je het maximale uit Linkedin haalt. Want er is nog veel meer dat je ermee kunt doen, tegen betaling of gratis. Je kunt zelfs hele cursussen volgen, vacatures uitzetten en nog veel meer. Weet je niet zo goed waar te beginnen? Daar is die linkedin specialist dus handig voor.