Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

DJ John Valk maakt een succes van je feest

Staat er een groot feest op de planning: vier je een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest? Welk feest je dan ook gaat geven: DJ John Valk maakt het een succes. Hij verzorgt voor ieder feest een goede sfeer met gezellige muziek om op te swingen.

Ervaring is key

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvol feest, is goede muziek. Het is dan fijn om een vakman achter de booth te hebben staan, iemand met ervaring. DJ John Valk heeft die ervaring. Hij zit al 38 jaar in het vak en dat merk je.

Van alle markten thuis

Je kunt DJ John voor elk feest inhuren: groot of klein, met welk thema je ook wenst. Als jaren 80-DJ is hij een van de besten in het verzorgen van muziek voor feesten met een 70s, 80s en 90s thema, maar ook met moderne muziek weet John een topsfeer te creëren. DJ John maakt gebruik van professionele apparatuur en geluid dat geschikt is voor feesten met maximaal 600 personen. John biedt drie soorten opstellingen: een drive in show met verlichte dansvloer, een Volkswagen DJ-bus en een kleine drive in show. Voor ieder wat wils dus!