Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Boekhouders in Eindhoven vind je op deze manier

boekhouders eindhoven

Het is echt knap lastig om een goede boekhouder te vinden, ook in Eindhoven. Boekhouders zijn er in Eindhoven genoeg, maar hoe weet je nu welke er goed bij jou past? Met deze tips kom je al een heel eind. Zoek jouw boekhouders in Eindhoven

Wie ben je en wat doe je?

Een heel algemene vraag, maar ook relevant voor het vinden van de beste boekhouder voor jou. Een boekhouder moet namelijk jouw sector op z’n minst een beetje kennen. Daarnaast is het fijn als een boekhouder een beetje weet welke tarieven jij mee te maken hebt en daarvoor moeten ze toch echt je beroep kennen. Het is ook goed om even voor jezelf vast te leggen hoe groot je bedrijf is en wat je nou precies uit wil besteden. Heb je al een administratie opgezet? Wil je dat iemand anders dit gaat onderhouden? Of wil je eigenlijk alleen hulp bij het doen van je aangifte aan het einde van het jaar? Er zijn een heleboel dingen mogelijk maar ze zijn allemaal afhankelijk van wat je doet en hoe groot je bent. 

boekhouders eindhoven

Zorg voor een portfolio

Zie je een prachtige website van een boekhouder maar noemt hij geen 1 van zijn voormalig of huidige klanten? Dat is misschien geen goed teken. Vraag altijd naar referenties en zorg dat je weet hoeveel tevreden klanten er al zijn.