Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Boekhouder ZZP in Gouda

Mijn boekhouder ZZP Gouda is een echte aanrader voor iedereen die een eenmanszaak heeft en de tijd beter kan besteden dan aan de administratie. Het bedrijf waar ik het laat doen is Buys Administratie en Belastingadvies en is dan ook gelegen in deze stad. Vooral in de eerste jaar dat ik begon heb ik heel veel gehad aan deze onderneming. Als ik vragen had wat in betrekking is van wat zij doen kon ik hen altijd bellen. De medewerker die ik dan aan sprak gaf mij keer op keer advies waar ik veel aan had.

Boekhouder ZZP Gouda

Een BV geworden

Na een aantal jaren heb ik besloten om een BV te worden. Bij mijn boekhouder ZZP in Gouda heb ik hier over advies gevraagd. Een medewerker van Buys Administratie en Belastingadvies gaf mij aan dat zij daar een speciaal pakket voor hebben waar zij alles regelen voor jou zoals:

– verzorgen administratie (maximaal 100 mutaties)
– samenstellen jaarrekening

– loonadministratie ingegaan stamrecht
– actuariële berekening stamrecht

Zo heb ik weer nergens meer omkijken na. Daarom alleen al kan ik jullie dit bedrijf niet onthouden. Kijk anders eens op de website van deze onderneming en zie wat ik bedoel. Ook zal je meer informatie vinden over de werkzaamheden die zij kunnen doen.