Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Bekijk schoonmaakbedrijf Arnhem (Dubru)

Sinds een jaar heb ik een eigen online marketingbureau. Wegens uitbreidingen hebben wij ervoor gekozen om een schoonmaakster in te huren. Op het internet hebben wij diverse bedrijven bekeken onder ‘’schoonmaakbedrijf Arnhem’’. Ons leek Dubru de beste optie en dat had te maken met de volgende punten:

schoonmaakbedrijf arnhem

  • Uitgebreide dienstverlening
  • Duurzame producten
  • Gekwalificeerd personeel
  • Positieve recensies
  • Goede service

Contact opgenomen

Ik had telefonisch contact opgenomen en direct een afspraak gemaakt. Zij stonden mij erg professioneel en prettig te woord. Tijdens de afspraak kon ik merken dat het een professioneel bedrijf is met verstand van schoonmaken. Zo heeft schoonmaakbedrijf Arnhem (Dubru) een goed outfit en een professioneel busje en werken zij met goede materialen. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren.

Dubru heeft scherpe prijzen en komt altijd haar afspraken na. Momenteel ben ik twee maanden klant en heb ik nog nooit problemen gehad met dit bedrijf. Alles wordt namelijk uitstekend schoongemaakt en mocht iets extra’s bijkomen is het geen enkel probleem. Mijn advies is daarom ook om dit bedrijf in te huren als je opzoek bent naar een professioneel en gekwalificeerd schoonmaakbedrijf.