Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Absorptie voor gevaarlijke stoffen

Wanneer je met gevaarlijke stoffen werkt, is absorptie erg belangrijk. Zo wil je bijvoorbeeld bluswater op een goede manier kunnen absorberen. Er zijn verschillende absorptie middelen beschikbaar. Zelf ga ik altijd naar Denios, wat mij betreft een van de beste bedrijven op dit gebied. Ze hebben niet alleen middelen om te absorberen, maar ook talloze andere veiligheidsvoorzieningen om je bedrijf goed en veilig te maken. Daarnaast vind ik het zelf ook heel belangrijk om echt duurzaam te zijn, en niet al te chemisch spul te kopen om de veiligheid te weren.

DENIOS

Denios is hier ook heel fijn in. Af en toe bel ik ze om advies te vragen en ze staan hier altijd voor open. Wat mij betreft een topper op dit gebied. Omdat veiligheid centraal staat is het van belang dat alles echt goed doordacht wordt. Zo heb ik eerst een jaar voorbereidingen betreft voordat ik echt pas met mijn bedrijf kon starten. Tot nu toe is alles altijd goed verlopen. Ik heb ook een veiligheidsadviseur binnen het bedrijf, die zich alleen maar richt op, nou ja, de naam zegt het al: veiligheid. De afvoer van gevaarlijke stoffen is bijvoorbeeld het grootste ding waar we ons mee bezig moeten houden. Hoe kunnen we verantwoord de stoffen oplossen? Op een milieuvriendelijke manier. Hier hebben we een goede techniek voor.