Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Aan de slag als rioolbeheerder

vacature

Belangrijk werk is het zeker. Bij Lybrea is er een vacature vrij als rioolbeheerder. Het rioolstelsel is een van de belangrijkste factoren van onze samenleving. Zodra het riool verstopt is ontstaan er zoveel problemen waar de reguliere mens geen seconde bij stil staat. Maar wij bij Lybrae weten wel beter. Uit geschiedenis is gebleken dat er veel ziektes waren doordat de riolering of afvoer slecht was of niet eens bestond. 

Verantwoordelijkheid 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een baan als rioolbeheerder. Dan ben jij verantwoordelijk voor het toekomstbestendig in stand houden en verbeteren van de riolering en daarbij behorende componenten. Je bent een man die de doelstellingen van onze opdrachtgevers kan waarmaken en vertalen in goede onderhoudsplannen en investeringsprogramma.

Hoe werkt het?

Je gaat met ons in contact komen, daar gaan we een gesprek hebben. Kijken of we een match zijn. Mocht dit zo zijn dan krijg je een rondleiding op de mogelijke werkplek. Bevalt jou dit ook? Dan kan je aan de slag bij je nieuwe baan als Rioolbeheerder bij Lybrae!