Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Zeer mooie kunst Rotterdam

Voor een tijd terug ben ik samen met een vriendin wezen shoppen in Rotterdam. Wat ons daar opviel was de mooie kunst Rotterdam wat te zien was in het centrum. Zo liepen wij langs een mooi kunstwerk welke bestond uit twee mensen en daaronder was een stenen bank gemaakt. Ik heb mij ooit eens laten vertellen dat kunst vaak in opdracht wordt gemaakt en ook met een speciale reden. Dit kunstwerk staat voor ziek en genezen. Tevens was ik nieuwsgierig naar de maker van dit kunstwerk en kwam erachter dat dit Albert Kramer was.  kunst Rotterdam

Interessante kunstwerken in en rondom Rotterdam

Al 20 jaar is Albert Kramer zelfstandig kunstenaar en maakt diverse soorten kunst in Rotterdam en omstreken. Denk hierbij aan beelden, speelobjecten en schilderijen. Vaak werkt hij vanuit zijn eigen inspiratiebronnen, maar ook in opdracht.

Omdat ik best wel nieuwsgierig was naar andere kunstwerken wat deze kunstenaar Albert Kramer had gemaakt ben ik op zijn site gaan kijken. Onder het kopje opdrachten kom je meerdere zeer interessante opdrachten tegen. Niet alleen mooie beelden, maar ook muurschilderingen behoren tot de mogelijkheden. Toch maar deze site in de gaten houden want daar komt ook op te staan wanneer en waar er weer een expositie wordt gehouden.

Meer verhalen