Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Uitstekend aannemersbedrijf in Zutphen

aannemersbedrijf Zutphen

De GelderGroep is een zeer goed aannemersbedrijf in Zutphen. Zij hebben heel veel verstand van het bouwen van huizen en hebben inmiddels al veel jaren ervaring hiermee. Een vaste adviseur staat jou te woord en helpt je met het realiseren van jouw droomhuis. Samen met een architect wordt jouw droomhuis ontworpen. Hier is het mogelijk om jouw wensen bespreekbaar te maken. Doordat er wordt samen gewerkt met diverse partners is het mogelijk om tegen een scherpe prijs jouw droomhuis te laten bouwen.

Afspraak maken met het aannemersbedrijf in Zutphen

Omdat de woningen die je door dit bedrijf laat realiseren onder de woningborggarantie worden gebouwd, loop jij, als koper minder risico. Ook betaal je pas achteraf, nadat jouw woning, helemaal perfect, wordt opgeleverd.

Ons droomhuis hebben wij met de hulp van dit bedrijf, de GelderGroep, laten bouwen. Samen met meerdere bedrijven, is ons droomhuis werkelijkheid geworden. Tot in de puntjes is er naar elk detail gekeken en uitgevoerd. Tijdens ons gesprek met de adviseur en de architect waren er een paar kleine dingen gewijzigd. Het waren maar kleine details, maar ook die zijn nu perfect uitgevoerd. Meer weten over de GelderGroep, neem dan contact op met deze aannemer.