Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Snel je rijbewijs b halen

logo.osseforthEen paar maanden geleden heb ik mijn rijbewijs b gehaald met dank aan Osseforth. Het bedrijf is ontzettend professioneel. Ik kwam ze tegen op het internet. Toen ik opzoek was naar een rijschool heb ik bij een aantal rijscholen een proefles genomen. Dit om te kijken welk bedrijf het beste bij mij past. Na een aantal proeflessen te hebben gehad, koos ik ervoor om te gaan lessen bij Osseforth. De auto waarin je rijd is goed, ze hebben scherpe prijzen en om niet te vergeten, ze hebben geweldige instructeurs. Het is superbelangrijk dat je een goede instructeur hebt. Hij kan er namelijk voor zorgen dat jij minder lessen nodig hebt voordat je op examen gaat.

In totaal 24 lessen gehad

De laatste tijd zie je steeds vaker dat mensen 30 lessen of meer nodig hebben. Toch heb ik het samen met Osseforth voor elkaar gekregen om mijn rijbewijs b met 24 lessen te halen. Dit komt omdat ze mij uitstekend hebben voorbereid voor het examen. Al mijn zwakke punten werden goed aangepakt, zodat ik het niet fout zou doen met het examen. Mijn advies is daarom ook om bij dit bedrijf te gaan lessen. De voorzieningen zijn super!