Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Raamhor

raamhor

Geniet van de zomer en doe lekker de deur open. Met een goede raamhor houd je de insecten buiten, maar het licht komt wel binnen. Dit houdt het gezellig in huis. 

Koop jouw raamhor bij Vliegengordijnencenter

raamhor

Een raamhor bij Vliegengordijnencenter wordt op maat geleverd en is gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is zo’n raamhor zelfs bestand tegen het Nederlandse klimaat. Bovendien zijn deze raamhorren gemakkelijk te monteren en te demonteren. Ook zijn de raamhorren gemakkelijk schoon te maken. Na de zomer kan je de raamhor dus opruimen, in afwachting van een volgende zomer.

Meetinstructies voordat je een raamhor koopt

Voordat je overgaat tot een aankoop van een raamhor is het verstandig om van te voren te meten. Hier vind je een duidelijke meetinstructie. Zo voorkom je een miskoop en teleurstellingen.

Waarom Vliegengordijnencenter.nl

Dit bedrijf is gespecialiseerd en marktleider in vliegengordijnen en raamhorren. Met hun kennis en ervaring kunnen zij je zeker van een goed advies voorzien. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan en ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daar bovenop krijg je een garantie van drie jaar, is de verzending gratis bij een bestelling van 20 euro of meer en kan je binnen veertien dagen retourneren, mocht je niet tevreden zijn. Betalen doe je veilig en achteraf.

raamhor
PVC Mosquito mesh for windows, Doors. Netting Against Mosquito

Heb je nog vragen of wil je een advies?

Heb je nog een vraag of wil je advies, bel dan de klantenservice (085-0471625 tijdens kantooruren op werkdagen), stuur een e-mail naar klantenservice@vliegengordijnencenter.nl of vul het contactformulier in op de website. www.vliegengordijnencenter.nl.