Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Opbergbox kussens loungeset

Opbergbox kussens loungeset

Ben jij op zoek naar een opbergbox kussens loungeset? Kijk dan een bij ProPetto. Hier vind je verschillende opbergmogelijkheden voor je loungekussen.

Efficiënt opbergen met de opbergbox kussens loungeset

Opbergbox kussens loungesetIk was dolgelukkig met mijn nieuwe loungeset. Alleen wilde ik mijn mooie kussens ook graag op een goede manier opbergen. Beschermt tegen regen en buiten het bereik van kinderen en dieren. Onze tuinkussens bewaarden we altijd in onze schuur. Alleen de kussens van de loungeset zijn een stuk groter. Al met al paste het niet lekker in onze schuur. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een manier om de kussens op een andere manier op te bergen. En zo kwam ik terecht bij de opbergbox voor kussen van een loungeset van ProPetto.

Verschillende uitvoeringen in hout of staal

Bij ProPetto heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een moderne stalen opbergbox of voor een natuurlijk houten. Daarnaast kun je kiezen voor een kast of een kist. De kist heeft een deksel, de kast heeft deuren of een rolluik. De metalen variant is te koop in verschillende kleuren, de houten variant kan in elke gewenste kleur gebeitst worden. Alle opbergboxen zijn waterdicht en voorzien van een geïntegreerd ventilatiesysteem. Hierdoor blijven mijn kussens mooi en hoef ik niet bang te zijn voor schimmel.