Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Ontvang subsidie om je kozijnen te vervangen

subsidie kozijnen vervangen

Het is een behoorlijke investering je kozijnen vervangen, maar het is ook een waardevolle en voornamelijk duurzame investering. Niet alleen is het goed voor het milieu, maar het is ook nog goed voor je portemonnee. Een lagere energierekening is altijd fijn, vooral met de huidige prijzen, maar je verbeterd daarnaast ook nog het wooncomfort. Zo merk je het in de portemonnee en geef je je huis een mooie upgrade. 

De overheid wil mensen stimuleren om duurzamer te gaan leven. Lees verder om erachter te komen hoe je subsidie kozijnen vervangen kunt krijgen. 

subsidie kozijnen vervangen

Eisen om in aanmerking te komen

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze subsidie? Er zijn enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Enkele van deze voorwaarden zijn;

  1. Je moet eigenaar zijn van een koopwoning. Daarnaast moet de woning het hoofdverblijf zijn. 
  2. Er moet minimaal 13m2 worden vervangen als het wordt vervangen met HR++ glas en tripleglas. 
  3. De vervanging van de kozijnen moet door een bouw installatiebedrijf gedaan worden. Om de subsidie hiervoor te ontvangen moet je binnen twaalf maanden na uitvoering de subsidie aanvragen. 

Weten hoeveel subsidie je ontvangt?

Om het makkelijker voor je te maken heeft RVO een rekentool ontwikkeld die de subsidie voor je berekend. Dit maak het een stuk gemakkelijker om de hoogte van de subsidie te berekenen. Dus waar wacht je nog op en begin nog vandaag met het verduurzamen van je woning!