Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nu heb je ook een growshop online

Van mijn baas heb ik op een zondagmorgen de opdracht gekregen om een growshop online te vinden. De growshop online zou ons namelijk van producten moeten voorzien die wij nodig hebben voor het verbouwen van ons bedrijfstuintje. homepage-afbeeldingIn onze tuin verbouwen wij veel groenten en fruit. In de pauzes zijn de medewerkers hier allemaal meebezig. Het enige probleem is dat wij bijna door de voorraad heen zijn. Daarom moet er ook weer wat aangevuld worden. Het leek mij een goed plan om verschillende mensen te vragen waar ik voor de beste producten terecht kon.

Growexpert

Mij werd verteld dat ik eens moest kijken bij Growexpert. Dit bedrijf heeft namelijk de producten in huis die wij nodig hebben. Dit maakte mij natuurlijk nieuwsgierig. Na dit te hebben gehoord, ging ik het internet op om de website op te zoeken. De website is makkelijk te vinden en heeft een gebruiksvriendelijke website. Overigens hebben zij een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en leveren zij een advies op maat. Dit bedrijf heb ik bij mijn baas neergelegd. Hij is zeer enthousiast over het bedrijf en heeft contact opgenomen met een van de medewerkers. Even later kreeg ik te horen dat dit onze vaste leverancier wordt, geweldig!