Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nieuwtje: vijgen zijn gedroogd ook heel lekker!

vijgen gedroogd

Afvallen is geen makkie. Je moet namelijk je eetpatroon omgooien en als je een zoetekauw bent is dat hartstikke lastig. Op zoek naar een goede vervanger? Vijgen zijn gedroogd net een soort verboden snack die stiekem toch gezond is. Vijgen gaan jou helpen gezonder door het leven te gaan en toch elke avond even iets zoets te eten.

vijgen gedroogd

Zoetigheid afleveren

Vind jij het heel lastig om ‘s avonds van de chocolade af te blijven? Goed nieuws: je bent absoluut niet de enige. Zelfs als je eigenlijk geen trek hebt, kun je ineens zin hebben in een zoete snack. Dat is eigenlijk een soort verslaving aan suiker je opbouwt als je veel snoept. Je kunt daar echter iets aan doen. Namelijk door gedroogde vijgen te eten.

De zoetigheid van vijgen

Er zijn maar weinig natuurlijke producten die zo zoet zijn als de vijg. Het is daarom ook een ideaal product om te drogen: daar wordt het alleen maar zoeter van. Het kan dus ook heel goed jouw trek naar iets zoets stillen maar dan op een veel gezondere manier. Een vijg aan het einde van de dag is namelijk nog altijd duizend maal beter dan een halve zak snoep.