Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

NEN 3140 cursus volgen? Doe het via deze rijschool

NEN 3140 cursusZijn jullie al bekend met de NEN 3140 cursus? Ik moest deze dus laatst volgen. Dit samen met enkele andere collega’s. Deze cursus werd dan ook volledig vergoed echter moest wij wel zelf een rijschool vinden waarbij dit mogelijk was. De taak had ik dan ook opgenomen en zodoende ben ik online gaan zoeken. Het eerst wat mij op viel was dat er online enorm veel rijscholen te vinden zijn. Echter omdat ik de cursus samen met mijn collega’s onder werktijd moet volgende, zocht ik een bedrijf bij ons in de buurt. Op deze manier zijn we dan ook niet gelijk een halve dag kwijt om te reizen. Nadat ik met verschillende verkeersscholen contact had, heb ik uiteindelijk gekozen voor PTC Opleidingen. Deze stond naar mijn mening dan ook het hoogst aangeschreven. 

Voor de mensen die hier dan ook op zoek naar zijn, geef ik hun zeker als aanrader mee. Wanneer jij personeel hebt die werkzaam zijn in een magazijn en dus een heftruck besturen is het verplicht dat deze medewerkers hier een certificaat voor hebben. Hiermee kunnen zij dan aantonen veilig te rijden met zo’n voertuig. Vooral in een magazijn speelt veiligheid een belangrijke rol omdat er grote en zware goederen in kunnen staan. Vandaar dat zo’n cursus belangrijk is.