Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Met mijn loungebedden ben ik niet meer uit de tuin weg te slaan!

Begin deze zomer kocht ik leuke loungebedden. Ik heb dat verloren hoekje in mijn tuin opgeruimd en er prachtige tuinbedden geïnstalleerd. Daarbij heb ik gezorgd voor gezellige verlichting en een paar plantenbakken. Dit wordt écht mijn hoekje voor deze zomer. Mijn man is nu volop onze buitenkeuken aan het installeren. Binnenkort leven we helemaal buiten! Daar dient de zomer toch voor?

Genieten maar!

loungebank-tuin
Mijn tuinzetels mogen gerust buiten blijven staan. Ze zijn bestand tegen vochtig weer. Ik merk dat ik uren en uren in de tuin doorbreng, zeker bij warm weer. Ik kan de kinderen in’ t oog houden als ze in de tuin spelen en ik lig uren te lezen. Na het tuinieren kan ik heerlijk ontspannen met een glaasje wijn. Op die manier geniet ik ten volle van het groen en de rust. Ik heb al een paar keer mijn vrienden uitgenodigd: plaats genoeg in de zetels! Het zijn prachtige namiddagen en avonden in de tuin! Ik had mij al veel eerder deze tuinbanken moeten aanschaffen!