Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Makelaar ‘s-Gravenzande

Makelaar

Wilt u een huis kopen in de omgeving ‘s-Gravenzande of wilt u juist uw huis hier verkopen? Bent u op zoek naar een makelaar die u hierbij de juiste hulp kan bieden? melior is uw makelaar in ‘s-Gravenzande. Met onze persoonlijke aanpak en unieke combinatie van diensten, behalen wij voor u de best haalbare resultaten.

melior: uw makelaar in ‘s-Gravenzande

melior is een makelaardij die van aanpakken weet. Dit doen wij op onze eigen unieke manier. Te allen tijde staat bij ons een persoonlijke aanpak voorop. Wij streven ernaar om, als makelaar, u zo goed mogelijk te helpen en het beste resultaat te behalen; zowel bij de verkoop als bij de koop van een nieuwe woning. Als makelaar in ‘s-Gravenzande zijn wij specialist in ons vakgebied. Wij zijn uniek in ons vak; wij zijn zowel aankoop- als verkoopmakelaar en verzorgen ook uw hypotheek. Door onze brede kennis zijn wij in staat om u te begeleiden van A tot Z.

Aankoopmakelaar in ‘s-Gravenzande

Het is mogelijk om zelf een huis te kopen. Echter gaat in de praktijk vaak een aantal dingen mis, zoals het afsluiten van een verkeerde koopsom of gebreken aan de woning. Met onze aankoopmakelaar in ‘s-Gravenzande bent u ervan verzekerd dat u de juiste beslissing maakt. De aankoopmakelaar doorloopt gezamenlijk met u het traject en beoordeelt de woning waar uw keus op is gevallen. Kies u ervoor om uw hypotheek tevens via melior af te sluiten? Dan maakt u geheel gratis gebruik van onze aankoopbegeleiding.

Ook uw verkoopmakelaar

Bent u van plan om uw woning te verkopen en wilt u dat dit goed wordt geregeld? Bij melior bent u aan het juiste adres. Onze gecertificeerde verkoopmakelaars in ‘s-Gravenzande hebben jarenlange ervaring in het vak en beschikken over de juiste kwaliteiten. Waar een traditionele makelaar stopt bij het plaatsen van een tuinbord, gaan wij verder. Onze eerder georganiseerde acties zoals het woonspeeddaten en de rode loper actie zijn het bewijs van ons succes.

Maak een afspraak met uw makelaar in ‘s-Gravenzande

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Wij staan u graag te woord. Wilt u alvast een kijkje nemen op onze koopwoningen? Bekijk dan deze pagina; Uw ideale woning vindt u bij melior.