Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Laat je flights bedrukken

Omdat ik mijn dart pijlen persoonlijk wilde maken, ben ik op het internet gaan zoeken naar flights bedrukken. Zo kwam ik terecht op de website van de Dartshop. Hier kan je gemakkelijk en snel een foto uploaden om zo jouw dart pijlen persoonlijke te maken. Deze flights worden op twee kanten bedrukt. Daarom ging ik voor een foto van mijn zoon om deze op de flights te laten zetten. De kosten hiervoor viel mij ook erg mee. Daarom besloot ik ook om een paar reserve flights te bestellen met de foto van mijn hond erop.

flights bedrukken

Al vaker nu mijn flights laten bedrukken door dit bedrijf

Omdat ik na de eerste keer bestellen van de flights al reuze enthousiast was. Heb ik nu al een aardige collectie’s van verschillende flights. Deze heb ik natuurlijk allemaal besteld bij de Dartshop. Negen van de tien keer heb ik de bestelling de volgende dag al in huis. Maar naast dat jij hier flights kan bedrukken, kan je ook alles bestellen wat met darten te maken heeft via deze website. Meestal is het zo dat als je voor vijf uur besteld, je het de volgende dag al in huis heb.