Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Je kantoor een upgrade geven

Elke dag naar kantoor gaan en in dezelfde ruimte zitten kan best frustrerend zijn. Je zit altijd op dezelfde plek en dat kan saai worden. Daarom is het belangrijk dat je kijkt of je je kantoor wat kunt opleuken. Als je het echt goed wilt aanpakken, begin dan met de muren.  Deze vallen op en kunnen dus wel een mooie kleur gebruiken. Kijk anders even bij Beton cire kleuren. Deze kleuren geven een industriële look, wat erg goed zou kunnen werken voor op kantoor. De kleuren zijn namelijk niet te fel en zullen je om die reden dus ook niet afleiden. Er zijn nog heel wat andere dingen die je kunt doen om je kantoor te upgraden. Lees dus snel verder.

Leuke toevoegingen voor op kantoor

Nadat je hebt gekeken bij bijvoorbeeld Betonlook verf om je kantoor zo´n mooie industriële look te geven, kun je ervoor kiezen om nog wat andere dingen toe te voegen. Planten zijn mooie eyecatchers die prachtig zullen staan op kantoor. Ook geven ze nog eens heel wat sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een paar grote voor op de grond of in de hoek en wat kleinere voor op je bureau. Een goed bureau is ook belangrijk, kijk dus of je desnoods een zit sta bureau kunt aanschaffen. Dan kun je er voor kiezen om er wat leuke foto´s of accessoires op te plaatsen. Aan de muren kun je ook zo’n leuk metalen rekje hangen waarop je nog wat plantjes kwijt kunt. 

Less is more is erg belangrijk

Wanneer het aankomt op je kantoor, is less is more een erg belangrijke uitspraak. Op kantoor moet je immers gewoon werken en dus moet je je goed kunnen concentreren. Wanneer je teveel nieuwe spullen koopt, kan dit ervoor zorgen dat je kantoor een rommelige en chaotische uitstraling krijgt en dat wil je natuurlijk niet. Dus wanneer je hebt gekeken bij Kalkverf kopen voor de industriële look die je graag wilt, is het aan te raden om even goed na te gaan welke spullen echt belangrijk zijn en welke je beter niet kunt kopen. Op die manier wordt je kantoor niet te vol en kun je een stuk rustiger werken.