Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Indien jou eerste rijles Nijmegen hier is

rijles nijmegenIk heb mijn rijbewijs nu al zo’n drie jaar. ik had het geluk dat mijn ouders de helft betaald hadden. Ik wist eigenlijk van te voren al dat ik het zou krijgen. Mijn broer en zussen hadden namelijk precies hetzelfde gekregen toen zij 18 werden. Binnen onze familie is het dan ook eigenlijk een soort van traditie. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het een cadeau is waar ik mij toen er tijd erg op verheugde. Omdat iedereen binnen de familie lessen had genomen bij deze rijschool / rijles Nijmegen was het logisch dat ik dit ook deed. Ik moet zeggen dat alle lessen soepel verliepen behalve toen ik door het centrum van Nijmegen moest.

Zijn jullie al bekend met deze rotonde?

Zo weet ik nog als de dag van gisteren de eerste keer dat ik door het centrum van Nijmegen ging. Deze rijles verliep dan ook anders dan gehoopt. Ik moest namelijk Kiezer Karelplein op. Voor de mensen die dit niet kennen het is hier zeer hectisch. Voor de mensen die hier voor het eerst overheen gaan zullen met ogen open kijken hoe dit gebeurt. De truc is echter om brutaal te rijden. Wanneer je niet op tijd reageert dan kom je deze rotonde nooit meer af. Gelukkig heb ik er inmiddels geen problemen meer mee. Ik weet dan ook precies wat ik wel en niet moet doen. Verkeersschool Wesseldijk heeft mij hier dan ook zeker mee geholpen. Wat mij betreft zijn hun dan ook een dikke aanrader. Natuurlijk kun je ook lessen nemen als je niet uit deze regio komt.